USB difuzor keylia

Je difuzor za eterična olja za vaš delovni prostor in dom. S hladno difuzijo nežno osveži in odišavi prostor okoli vas, ko ga priklopite na USB napajanje na vašem računalniku. Delo za računalnikom bo tako postalo prijetno opravilo!

27,00 €
Delivery: 3 to 6 weeks
Love0
Sorodni izdelki
Ni izdelkov
Opis

Je difuzor za eterična olja za vaš delovni prostor in dom. S hladno difuzijo nežno osveži in odišavi prostor okoli vas, ko ga priklopite na USB napajanje na vašem računalniku. Delo za računalnikom bo tako postalo prijetno opravilo!

Ta USB difuzor ni običajen USB ključek, zato nanj ne moremo shranjevati podatkov.

Priporočamo vam, da uporabljate kakovostna eterična olja iz ekološke pridelave.

 

UPORABA:

Difuzija olj poteka najbolje takrat, kadar je USB ključ v horizontalnem položaju. Nekateri računalniki imajo samo možnost vertikalne postavitve, vendar bo difuzija vseeno potekala. Eterična olja niso namenjena za oralno uporabo. Izogibajte se stiku z očmi. Ne izpostavljate USB ključka dosegu otrok in živali. V primeru nosečnosti, se o uporabi eteričnih olj posvetujte z zdravnikom. V prostoru, kjer so otroci manjši od 3 let, nikoli ne uporabljajte difuzorja več kot 5 minut.

Tehnične lastnosti: Moč 4,5-5,5 V / 5-300 mA, Dimenzije: dolžina 86 mm, višina 16 mm, širina 22 mm.

Za KEYLIA difuzor uporabljajte izključno priloženo opremo.

Dozirne posodice z eteričnimi olji ne polagajte na občutljive površine in se izogibajte direktnemu stiku eteričnih olj s kožo.

Podrobnosti izdelka
usbdiff
Mnenja(1)
Skupna ocena
5
1 Mnenje
Fit
(5)
Quality
(5)
Super zadeva imam ga v avtu in zelo lepo odišavi. ;) Priporočam
Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:
Basic Deozodorant Basic Deozodorant
Love
od 7,20 € Delivery: 3 to 6 weeks
Čisto naravni dezodorant, ki ne vsebuje aluminija in vas ščiti pred neprijetnim vonjem skozi cel dan.
Love

Nastavitve

Kliknite za več izdelkov.
Nobenih izdelkov ni bilo mogoče najti.

Meni

 • Dezodoranti

  Čisto naravni dezodorant, ki ne vsebuje aluminija in vas ščiti pred neprijetnim vonjem skozi cel dan. Kokosovo maslo in vitamin E, ki ju vsebuje dezodorant, kožo negujeta in ohranjata njeno mehkobo. Soda bikarbona pomaga pri antibakterijskem delovanju, saj uničuje bakterije, ki povzročajo neprijeten vonj, poleg tega pa ne blokira žlez znojnic. Dezodorant brez vonja bo prava izbira za uporabnike parfumov, ostali pa lahko izberete naravni vonj limonske trave, ki vas poživi.

  Ponujamo dve različni velikosti in sicer 30 ml in 75 ml.

  Dezodoranti

 • Balzami za ustnice

  Ročno izdelani naravni balzam ustnice ščiti, obnavlja in neguje. Kakavovo maslo se globoko vpije, preprečuje izgubo vlage, ustnice dodatno vlaži, ohranja prožnost in jim vrača mehkobo. Ricinusovo olje poskrbi za bleščeč videz in sijaj ustnic. Balzam za ustnice vsebuje vitamine A, B in E ter esencialne kisline. Lahko izbirate med naravno aromo medu ali vanilje.

  Balzami

 • Darilni paketi

  Naši izdelki so lahko čudovito darilo. Izdelki so v darilni embalaži. 

  Darilni paketi

Če želite shraniti najljubše izdelke, ustvarite brezplačen račun.

Prijava