SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Spletna trgovina NATURI.si posluje skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o varstvu osebnih podatkov in z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu. S spletno trgovino NATURI.si upravlja podjetje NATURI, Barbara Fortuna s.p.

Podatki o podjetju

NATURI, Barbara Fortuna s.p.

Bogneča vas 2

8231 Trebelno

davčna številka:  34821589

Matična številka:  6833292000

TRR: IBAN SI56 6100 0001 0648 716  (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)

CENE

Vse cene so izražene v EUR (evrih).

Cene veljajo v trenutku potrditve naročila (dokončanje nakupa).

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo prodajalec kupca o tem obvestil. Prodajalec bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo potekala v obojestransko zadovoljstvo

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV). V ceno NI vključen strošek dostave. Dostava paketa je v roku 24 dni od prejetja naročila. Če kupec želi hitrejšo dostavo, sam krije stroške poštnine.

Prijava in registracija

Za nakup preko spletne strani NATURI se morate registrirati tako, da v zgornji vrstici kliknete možnost "Prijava". Ustvarite si nov račun, kamor boste vpisali svoje podatke. Po elektronski pošti boste prejeli potrditveno e-sporočilo. Vneseni podatki bodo skrbno varovani in se bodo uporabljali izključno za obdelavo vaših naročil na strani NATURI. S prijavo v profil na spletni strani lahko spreminjate svoje podatke, spremljate zgodovino naročil ter si oblikujete seznam želja.

Vrste uporabnikov

Z enkratnim vpisom v spletno trgovino NATURI.si  prek elektronske pošte postane obiskovalec gost, s potrjeno registracijo v spletno trgovino NATURI pa postane član. Tako gost kot član pridobita pravico do nakupa v spletni trgovini NATURI.si.

Obiskovalec lahko registracijo za člana opravi preko spleta.

Ob registraciji v spletno trgovino kot član, pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo, ki si ga določi sam. Registracija je možna tudi med postopkom nakupa. V primeru izgube gesla, dodeli podjetje NATURI novo geslo po elektronskem naslovu uporabnika.

Nakupovanje

Pri vsakem izdelku so navedeni naslednji podatki:

Ime in opis izdelka (do strani s podrobnim opisom posameznega izdelka dostopate s klikom na sliko izdelka ali ime izdelka, s klikom na lupo si lahko ogledate polno velikost).

Cena izdelka ter morebitna akcijska cena, brez DDV.

Izdelke odlagate v nakupovalno košarico. Vsak trenutek lahko urejate stanje v vaši košarici (spreminjate količine, odstranjujete in dodajate izdelke).

Nakup zaključite s klikom na »Zaključi nakup«. Sistem vas vodi skozi naslednje korake:

Naročilo. Pregledate lahko izbor izdelkov ter spremenite količino ali pa določeni izdelek odstranite.

Registracija uporabnika v primeru, da še niste registrirani oziroma prijavljeni. Lahko izberete tudi možnost »Hitri nakup«.

Izberete naslov za dostavo in naslov za račun. Če želite urediti obstoječi naslov za dostavo ali za račun, kliknite gumb »Posodobi«. Lahko dodate tudi nov naslov. Tukaj lahko tudi vnesete morebitne opombe k naročilu.

Izberete način dostave in s tem tudi način plačila.

Način plačila: Izbira se lahko med štirimi načini plačila: Plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s PayPal.

V primeru, da bi želeli katerega od korakov spremeniti, se lahko pomikate nazaj po nakupu s kliki na naslove posameznih korakov.

Nakup zaključite s pregledom svojega naročila in klikom na gumb »Oddaj naročilo« na koncu povzetka nakupa.

Vaše naročilo bo s tem oddano in odposlano v najkrajšem možnem času.

Naročilo

 • Po oddaji naročila prejmete potrdilo o naročilu na vaš e-naslov.
 • Morebitne preklice naročil lahko v roku 1 ure od oddaje naročila sporočite na naš e-naslov ali pa nas pokličete.
 • V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila, pomeni, da gre naročilo v obdelavo.
 • Svoje naročilo si lahko ogledate v zavihku »Moj račun«.

Plačevanje

Bančno nakazilo (UPN-nalog). Kupec opravi naročilo, nato se mu izpišejo podatki z računom za nakazilo denarja. Potrditveno e-sporočilo s podatki za nakazilo prejme tudi v svoj e-poštni nabiralnik. Za sklic navedite številko računa. Takoj, ko bo nakazilo na našem računu, izdelke pošljemo na navedeni naslov. Če sporočila ne prejmete, preverite mapo z vsiljeno pošto.

 • Po povzetju. Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo, na naslov plačnika.
 • PayPal

Izdaja računa

NATURI.si o naročenih artiklih kupcu izda račun v PDF-formatu na e-naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Dostava in dobavni roki

NATURI.si spletna trgovina izvaja dostavo preko Pošte Slovenija.

Stroški pošiljanja naročila

 • Vrednost naročila do 10,00 EUR/€ strošek dostave 1,5 EUR/€,
 • vrednost naročila do 49,99 EUR/€ strošek dostave 2,5 EUR/€,
 • vrednost naročila nad 50,00 EUR/€ strošek dostave brezplačen.

Kode za popust

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu na spletni strani trgovine NATURI.si. Aktivno kodo najdete v elektronskem sporočilu NATURI.si ali drugih medijih. Koda prinaša različne ugodnosti, od različnih darilc do popustov. Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v omejenem določenem roku, sicer je neveljavna.

Uporaba kode za popust:

• Izberite izdelke, ki jih želite kupiti, in jih dajte v košarico.

• Na zaključku blagajne v okence »Promocijska koda« vpišete kodo za popust in kliknite gumb »Potrdi«.

• Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust.

• Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust samodejno odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je treba še poravnati.

Vračilo in zamenjava blaga

Podjetje NATURI ne odgovarja, če stranki posamezni artikli niso všeč, razen če je izdelek poškodovan. Če je izdelek poškodovan, ne da bi bil za to kriv potrošnik, izdelek na svoje stroške vrnemo v roku 14 dni. Vse ostale mogoče nepravilnosti oz. reklamacije skrbno rešujemo v sodelovanju s kupcem, za katerega poiščemo najugodnejšo rešitev.

Izdelek vrnite s priporočeno pošiljko in v enaki embalaži, kot ste ga prejeli, na naslov NATURI, Barbara Fortuna s.p., Bogneča vas 2, 8231 Trebelno. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Obvezno priložite račun, saj brez tega ni osnove za vračilo kupnine in pripišite svoj TRR, na katerega vam lahko kupnino vrnemo. Po prejemu izdelka vam bomo v roku osmih delovnih dni vrnili kupnino za izdelek. Stroški poštnine se ne vračajo, razen v primeru upravičene reklamacije (če ste na primer prejeli poškodovan izdelek).

Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju na elektronski naslov (info@naturi.si) ali po kakšnem drugem komunikacijskem kanalu nedvomno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: NATURI, Barbara Fortuna s.p, Bogneča vas 2, 8231 Trebelno, Slovenija. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode.

Varstvo podatkov

Osebne podatke uporabnikov spletne trgovine NATURI.si varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Podatke hranimo in uporabljamo izključno za izpolnjevanje naročil in pošiljanje novic ter jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam.

Spletna stran NATURI.si samodejno zbira izključno neosebne podatke o uporabi spletnega mesta, kot so obiskanost strani, dnevno število obiskovalcev, časovno obdobje, v katerem se obiskovalci zadržijo na spletni strani ... Spletno mesto uporablja Googlovo storitev »Google Analytics«, ki je namenjena spremljanju in analiziranju obiska spletnega mesta. Kot pomoč pri analizi obiskanosti strani uporablja piškotke, ki izdajo podatke o vaši uporabi spletnega mesta, vključno z vašim IP-naslovom.

Pravno obvestilo

Spletna trgovina NATURI.si in vsi podatki na njej (fotografije, grafike, vsebine) so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru našega pisnega soglasja.

Vaš Naturi.si
USB difuzor keylia
Love
25,90 € Delivery: 3 to 6 weeks
(1)
Je difuzor za eterična olja za vaš delovni prostor in dom. S hladno difuzijo nežno osveži in odišavi prostor okoli vas, ko ga priklopite na USB napajanje na vašem računalniku. Delo za računalnikom bo tako postalo...
Love
Sivkin cvet, milo
Love
5,50 € Delivery: 3 to 6 weeks
Ročno izdelana naravna trda mila vsebujejo oljčno olje, ki koži vrača elastičnost in jo vlaži, zato ugodno deluje na izsušeno ali suho kožo. Naravno eterično olje prave sivke vašo kožo pomiri, vaš um pa umiri. Cvetovi...
Love
Majhna doza
Love
od 6,40 € Delivery: 3 to 6 weeks
Čisto naravni dezodorant, ki ne vsebuje aluminija in vas ščiti pred neprijetnim vonjem skozi cel dan. Vonj Sivke.
Love
Podstavek za milo
Love
10,00 € Delivery: 3 to 6 weeks
Lesen podstavek za milo je pretežno izdelan iz lesa dreves, ki so bila poškodovana (žled, sneg). Prvotno je bil ta les namenjen ogrevanju, vendar mu je slovenski mojster dal drugo priložnost. Podstavek je izdelan v...
Love
Ognjiček, milo
Love
5,50 € Delivery: 3 to 6 weeks
Izlužnina ognjičevih cvetov v oljčnem olju pomaga kožo ščititi, očistiti in negovati ter pospeševati njeno obnovo.
Love
Med Balzam
Love
4,00 € Delivery: 3 to 6 weeks
Ročno izdelani naravni balzam ustnice ščiti, obnavlja in neguje. Aroma medu. 
Love

Nastavitve

Kliknite za več izdelkov.
Nobenih izdelkov ni bilo mogoče najti.

Meni

 • Dezodoranti

  Čisto naravni dezodorant, ki ne vsebuje aluminija in vas ščiti pred neprijetnim vonjem skozi cel dan. Kokosovo maslo in vitamin E, ki ju vsebuje dezodorant, kožo negujeta in ohranjata njeno mehkobo. Soda bikarbona pomaga pri antibakterijskem delovanju, saj uničuje bakterije, ki povzročajo neprijeten vonj, poleg tega pa ne blokira žlez znojnic. Dezodorant brez vonja bo prava izbira za uporabnike parfumov, ostali pa lahko izberete naravni vonj limonske trave, ki vas poživi.

  Ponujamo dve različni velikosti in sicer 30 ml in 75 ml.

  Dezodoranti

 • Balzami za ustnice

  Ročno izdelani naravni balzam ustnice ščiti, obnavlja in neguje. Kakavovo maslo se globoko vpije, preprečuje izgubo vlage, ustnice dodatno vlaži, ohranja prožnost in jim vrača mehkobo. Ricinusovo olje poskrbi za bleščeč videz in sijaj ustnic. Balzam za ustnice vsebuje vitamine A, B in E ter esencialne kisline. Lahko izbirate med naravno aromo medu ali vanilje.

  Balzami

 • Darilni paketi

  Naši izdelki so lahko čudovito darilo. Izdelki so v darilni embalaži. 

  Darilni paketi

Če želite shraniti najljubše izdelke, ustvarite brezplačen račun.

Prijava