O nas

O nas
 
Mamica dveh sinov, podjetnica, ustvarjalka, magistra in še bi se kaj našlo. Na Evropski pravni fakulteti sem končala magistrski študij, sem gradbena inženirka in diplomirana ekonomistka.
 
 
Svojo samostojno pot sem začela pri 19 letih, ko sva s poslovnim partnerjem ustanovila podjetje. Moja dejavnost v skupnem podjetju je bila študentski servis. Podjetje je raslo in se razvijalo, mladost je bila velikokrat prednost, velikokrat pa tudi velika ovira. Po zelo uspešnih letih poslovanja sva se s poslovnim partnerjem odločila, da podjetje prodava in poslovno pot nadaljujeva samostojno.
 
Kasneje sem delala kot vodja projekta v prodaji večjega inženirskega podjetja, v katerem sem bila zadolžena za prodajo nepremičnin.
Z rojstvom prvega sina pa se je rodil moj hobi oz. v tistem trenutku »edina rešitev«. Sin ima namreč zelo občutljivo kožo zato mu nobeno kupljeno milo in krema ni ustrezala. Tako sem se nekega dne odločila, da doma izdelam milo in s tem začrtala svojo ustvarjalno pot. V začetku druge nosečnosti sem ostala brez službe in ta čas izkoristila za izobraževanja, udeležila sem se več delavnic. Znanje, ki sem ga pridobila, mi je zelo koristilo.
Po končani drugi porodniški sem se vključila v evropski projekt Podjetno v svet podjetništva. V času projekta sem svoj konjiček postopoma spreminjala v posel in tako aprila 2015 odprla svoje podjetje Naturi. Od takrat gradim svojo blagovno znamko – počasi, a vztrajno.
 
 
V ponudbi podjetja Naturi so balzami za ustnice, dezodoranti, mila. Med mojimi izdelki je tudi Cvičkovo milo, ki je bilo izbrano za promocijsko darilo v času jubilejne obletnice Novega mesta, pred kratkim pa je pridobilo tudi certifikat Dobrote Dolenjske.
 
Svoje znanje zelo rada delim naprej, tako organiziram delavnice, na katerih se udeleženci naučijo izdelati kremo, ki odgovarja njihovi koži; mleko za telo, ki ga sami kreirajo. Udeležencem podam tudi znanje o tem, kako izdelati trdo milo, mazilo, balzam za ustnice, dezodorant.
Sem pa tudi velika ljubiteljica eteričnih olj. Vprihodnosti si želim, da bi podjetja spoznala dodano vrednost narave in v svoj delovni proces vključevala tudi naravne mešanice eteričnih olj – za več zdravja, dvig razpoloženja, boljšo storilnost, več natančnosti. Več o mojem delu, podjetju in izdelkih si lahko preberete na moji FB-strani: Naturi naravna kozmetika.
 
Moji podatki
Naturi Barbara
Fortuna s. p.
Bogneča vas 2
8231 Trebelno 
GSM: 041 323 359
 
 
Naturi
 

Nastavitve

Kliknite za več izdelkov.
Nobenih izdelkov ni bilo mogoče najti.

Meni

 • Dezodoranti

  Čisto naravni dezodorant, ki ne vsebuje aluminija in vas ščiti pred neprijetnim vonjem skozi cel dan. Kokosovo maslo in vitamin E, ki ju vsebuje dezodorant, kožo negujeta in ohranjata njeno mehkobo. Soda bikarbona pomaga pri antibakterijskem delovanju, saj uničuje bakterije, ki povzročajo neprijeten vonj, poleg tega pa ne blokira žlez znojnic. Dezodorant brez vonja bo prava izbira za uporabnike parfumov, ostali pa lahko izberete naravni vonj limonske trave, ki vas poživi.

  Ponujamo dve različni velikosti in sicer 30 ml in 75 ml.

  Dezodoranti

 • Balzami za ustnice

  Ročno izdelani naravni balzam ustnice ščiti, obnavlja in neguje. Kakavovo maslo se globoko vpije, preprečuje izgubo vlage, ustnice dodatno vlaži, ohranja prožnost in jim vrača mehkobo. Ricinusovo olje poskrbi za bleščeč videz in sijaj ustnic. Balzam za ustnice vsebuje vitamine A, B in E ter esencialne kisline. Lahko izbirate med naravno aromo medu ali vanilje.

  Balzami

 • Darilni paketi

  Naši izdelki so lahko čudovito darilo. Izdelki so v darilni embalaži. 

  Darilni paketi

Če želite shraniti najljubše izdelke, ustvarite brezplačen račun.

Prijava